Saturday, May 5, 2012

Malam Pesona Bintang

assalamualaikum..


malam tadi telah diadakan Malam Pesona Bintang 
bertempat di Palm Garden Hotel, IOI Resort..
majlis ni bukan macam Anugerah Bintang Popular ye..
majlis biasa2 je..huhu..
sempena sambutan untuk pelajar akhir kolej 15, UPM..
disebabkan aku ni pelajar tahun akhir..so join je lah..
ada juga kenangan time belajar ni kan..

tema untuk malam tu kesultanan melayu Melaka..
so, aku dengan geng2 pun belasah je lah pakai ape pun..
asalkan tak lari tema sangat..huhu..

jom layan gambar2 aku dan geng2 time Malam Pesona Bintang ni..



tengah tunggu bas nak gerak.. =)

sempat lagi nak posing2..=p

Dang Anum...?

senyum semua... =)

ini lag geng aku..=)

cepat lah..asik bergambar je..perut dah lapar ni..=)

ehem2...=)

ni lah roommate aku yg comel2..=) 

sayang korang..=)

amacam..?ikut tema tak?macam tak je..huhu..=p

eh2...=)

macam nak beraya gayanya..

berbaris...=)

"tak mo kawan dah..." =p

eh2...kawan balik dah...=) 

gadis melayu terakhir...=)

persembahan khas...=)

bila lah nak makan ni...? =)

haaaa...ini lah juadah kami malam tadi..=)

jom kita belasah... makan time..=)

desert yang boleh tahan juga lah..=)

sukanya dia..perut kenyang ye..=)

sopannye kawan aku sorang ni..=)

muka happy lepas makan..=)

cenderahati dari pihak kolej..=)

jom bergambar lagi..=)

nak balik dah...=)

my course-mate..

tunggu masa nak balik..muka semua dah penat..=)


so berakhirlah malam meraikan pelajar2 akhir kolej aku ni..
pulang dengan hati senang..=)
hope kenangan ni akan menjadi kenangan paling indah bagi aku..=)





9 comments:

ezyra daniel said...

waaa sedap nye mknan..nk jugk hehe
lpas nie msti da susah nk jpme kwn2 y sme kolej nie kn :)

erin_cute said...

hooyeaahhhh....mlm x berapa pesona..hee

ASaDa RyutaRo said...

semangat saya nak makan lepas tengok gambar makanan.. :D

wanda said...

amboii melaram sakan yukk...cantek2 hensem2..hihii

farah hanim said...

sush nak cari pakaian tu tema melaka2 tu
heheee :)

snf said...

amboiii.cantik cantik semua.like ur dressing :-)

Syakir Rahman said...

wow...ayu memasing... XD

Prince of Noob said...

wow canteknya... ayu lagi gitu... done follow - Noob

Norhafniza Saminan said...

jom jenguk blog saya http://fiexacollections.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Singgah Sini