Monday, August 6, 2012

Ulang Tahun Kelahiran

assalamualaikum..


Alhamdulillah...syukur aku masih diberi
 kesempatan menghirup udara di bumi Allah ini..
umur aku pun dah naik lagi satu tangga..
cepat je masa berlalu..
tahun ni aku menyambut hari lahir di bulan yang mulia..
menyambut Nuzul Quran pada ulang tahun kelahiran aku..
aku telah dilahirkan pada 6 Ogos..
tahun tak penting kot..huhu...=p
moga hidup aku diberkati oleh-Nya..

tahun ni aku gembira sangat sebab dapat menyambut 
bulan Ramadhan dan juga ulang tahun kelahiran 
bersama tunang tersayang..
agak lain sikit lah..
lebih bermakna..huhu
harap2 bulan Ramadhan lepas ni dapat sambut sebagai seorang isteri pula..=)
amin....=)

kelmarin aku shopping sakan dengan en.tunang dan family dia..
pergi shopping di Alamanda dan PICC Putrajaya..
berbuka puasa pun kat Taman PICC..
sangat happening..
sebab ade orang belanja sempena nak raya dan juga
sempena besday aku..
untung kan..huhu...=)
thanks sgt2 en.tunang..



berkelah di Taman PICC..tunggu waktu berbuka..=)



En. Tunang pun nak bergambar juga ye..


petang2 di taman PICC..



anak buah En. Tunang pun nak join berbuka ye..=)


ni lah hasilnya..
hadiah besday ku..banyak tak..??? huhu..
thanks En.Tunang...=)



7 comments:

~misshuny~ said...

banyaknyer adiah besday..untunglaaaa

CtAyue said...

wah byknya dpt hadiah..dan best pulak erk tgk berbuka siap berpicnic lg..lom pernah pulak sy.hehe.. :)

maszull said...

assalamualaikum...selamat hari raya mama dtg singgah beraya kat sini yer...:)

Ain Dzaya said...

heeppyy belated buffday dear! may Allah bless you...dan bahagia dunia akhirat :)


Saya Nak Ramai Kawans Blog ♥

saifudin said...

kunjungan gan , bagi-bagi motivasi
semoga menjadi semangat .. :)
Jangan berusaha mencari kebahagiaan karena kamu tidak akan menemukannya. Kebahagiaan itu sudah ada di hatimu dan pikiranmu.

Anonymous said...

I enjoy what you guys tend to be up too. Such clever work and coverage!
Keep up the awesome works guys I've included you guys to blogroll.

Stop by my blog post ... how to buy a car with bad credit
Feel free to surf my homepage buying a car with bad credit,buy a car with bad credit,how to buy a car with bad credit,buying a car,buy a car,how to buy a car

Anonymous said...

Heya i am for the first time here. I came across this board and
I find It truly useful & it helped me out a lot.
I hope to give something back and help others like you helped me.


Also visit my webpage ... buy a car

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Singgah Sini