Thursday, March 1, 2012

Gambar | Puteri Sulung Mawi & Ekin - Cahaya Malaika

assalamualaikum u ol..


mesti ramai yang dah tahu tentang kelahiran puteri sulung Mawi & Ekin..
kali ni Mawi bersedia untuk mendedahkan gambar anak sulung mereka
yang dilahirkan pada 28 Februari lalu iaitu hari selasa..
Ekin selamat melahirkan bayi yang comel ni pada jam 4 pagi di 
Hospital An-Nur, Bangi..
Mawi dan Ekin bersetuju untuk menamakan bayi mereka
Cahaya Malaika yang membawa maksud cahaya permaisuriku..
memang sangat comel anak pasangan ni..
Tahniah KIC ucapkan kepada Mawi & Ekin..
moga dapat mendidik anak mereka dengan sebaik mungkin..=)
ini lah dia anak Mawi & Ekin..






P/s: Share lah entri ni dengan kawan2 korang pulak. Hanya klik button kat bawah ni..Sharing is caring..TQ


8 comments:

shiema sufian said...

comelnyeeee, comel sangat. semoga baby itu mengikut jejak langkah ibu dan ayahnya (:

Sam Banjamin said...

hmmm... akhirnya pennatian mawi dan ikin tamat sudai... alhamdulillah...

p/s : harap sudi singgah,,, komen la seadanya
http://thetimelines2u.blogspot.com/2012/02/kian-melayu.html

♥ Cik Zack ♥ said...

owlolololo tomeinyaaaa :) hehehe

snf said...

Alhamdulillah akhirnya dapat juga bby comel mawi dan ekin.semoga bahagia sellau mereka dan juga kita kita:-)

~Afiq Aris~ said...

jom tlg like blog saya. and kenali reiki. syok blajaq reiki neh.

http://afiq-aris.blogspot.com/2012/03/reiki-itu-semudah-makan-kacang.html

Ain Dzaya said...

"Hadiah dari Allah.".

mcyah_vespa said...

comel baby dia..sweet..
already follow u..follow me back 'dear :)

http://mcyahvespa.blogspot.com/

Iena Eliena said...

salam..
singgah follow sini :)
jom follow cik iena jugak(^_~)
www.ienaeliena.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...