Saturday, April 21, 2012

Adakah Blog Aku Harus Bertukar Corak???

Assalamualaikum..




setelah berbulan2 blog ku terabai, bersawang, berkulat dan sebagainya,
akhirnya hari ni pintu hati aku terbuka untuk menulis sesuatu kat sini..
tapi tibe2 rasa macam lain macam je..
sebab sebelum ni catatan aku kat sini berunsurkan hiburan semata2..
so mula lah terfikir untuk mengubah segalanya..
tapi ok ke?ade ke yang akan terima perubahan ni..
mungkin perubahan ini lebih kepada berunsur positif..

hati ni dah tak berminat pula untuk menjadikan isu2 hiburan ni
sebagai corak utama blog aku..
mungkin dengan bercuti lama dari berblog ni aku rasa 
macam nak bertukar angin..
tapi ada ke yang nak buka blog aku lepas ni..
mungkin ramai yang dah lupa dengan kewujudan blog ni..
tapi aku tak kisah pun..
dulu memang aku ni hantu blog..
tapi kali ni dengan kesibukan yang melanda aku rasa 
lebih baik aku fokus pada apa yang lebih penting..
tapi aku akan cuba untuk update blog ni 
dengan info yang lebih baik dan untuk kebaikan semua pembaca..
bukan sekadar keseronokan semata2..
bersepah dah blog2 hiburan kat malaysia..
memang tak dinafikan trafik blog aku mencacak2 tingginya..
tapi rasa macam tak berbaloi aku cerita pasal gosip2 ni..

tibe2 fikiran aku melayang dan teringat kata2 kawan aku..
" rugi lah blog ko terabai macam ni..padahal followers dah ramai, 
bukan senang nak ada followers yang ramai macam ni dalam masa yang tak panjang..
yang view blog ko pun dah lebih setengah juta.. "
so dengan hati yang berbelah bagi..
aku nak kembali berblog semula..mungkin coraknya yang akan bertukar..
so pada yang sudi mengikuti nya..diucapkan ribuan terima kasih.. =)



7 comments:

Arol Mubin said...

Betul tue! Followers dah 2000+, rasa sayang kalau biarkan blog nie. Update lah sesekali bila ada masa terluang, daripada tak update langsung. Kan? :)

dilazfamily said...

Lama tak singgah blog KIC. KIC sibuk erk?

KIC said...

Arol Mubin: in'Allah..lepas ni..
dilazfamily: sgt bz..huhu..=p tu lh blog pun terbengkalai dah..sedih.. =(

Myzatul FarahinSatimin said...

Kic bz ape ye?? sellau gak tertanya nape KIC x update blog..kdg2 dah x taw perkembangan artis sbb KIC xupdate..(hahha nampak sgt mmg bergantung kt KIC utk tau perkembangan retisss..hehhe)

KIC said...

Myzatul FarahinSatimin: Bz dgn study n final year project..mmg tergendala blog KIC ni..rindu sgt..tp nak bt mcm ne kan..nak gosip2 pun kne cari sumber yg betul..so skrg agak terhad dah.. =)
tq coz masih ingt kat blog ni.. =) appreciate it..

Nurul Alyaa said...

hihi. akhirnya KIC update jugak. ada sekali tu tiba2 teringat kt blog KIC ni. terus cari kt bhg blogs i'm following. tgok2 lama KIC xupdate. huhu.

KIC said...

Nurul Alyaa : thanks dear support blog KIC n masih ingat lagi dgn blog KIC..mmg lame tak update..sbb bz sgt..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...