Monday, June 25, 2012

Menghilang..

assalamualaikum..


Rasa nye dah lama sangat aku tak jenguk blog kesayangan aku ni..
mungkin ada yang dah lupa..mungkin juga ade yg ingat..
apa2 pun terima kasih kepada sesiapa yang masih ingat lagi pada blog ni..
pada yang unfollow tu aku tak marah atau tersinggung pun..
mungkin sebab blog aku ni dah lama bersarang..
bukan ada peminat pun..

saje suka2 je nak update..
kalau ada yang nak baca tu..kira ok lah kan..
sekarang ni aku tengah cuti semester selama 2 bulan lebih..
tapi bukan cuti sepenuhnya pun..cuma terpaksa menjalani praktikal..
ehhh..terpaksa ke?huhuhu...
mungkin memang terpaksa pun..
sebab lagi best kalau bercuti tanpa ada latihan industri..
huhuhu...
tapi nak buat macam mana kan..
nak tak nak kena lah tempuh juga..
tak lama pun..cuma 2 bulan je..
so, anggap je semua tu untuk sementara dan 
untuk mencari pengalaman kerja..
mungkin dari 'terpaka' akan jadi' rela'..=)

sebelum aku akhiri aku nye entri ni..
aku nak ucapkan selamat bertunang kepada sepupuku yang tersayang..
telah pun menjadi tunangan orang sabtu lepas, 23 Jun..
tahniah...=)



3 comments:

wanda said...

ehh..tetiba tgk sepupu sis muka ala2 irine nadia mrcello..hihii

maszull said...

assalamualaikum KIC...selamat bertunang buat sepupu moga bahagia selalu...:)

Mila Ahmad said...

selamat bertunang.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...