Tuesday, June 26, 2012

Kalau Nak Gelak, Jom Tengok RUNNING MAN

assalamualaikum..




mungkin aku ni orang yang ketinggalan zaman..
ye lah..game show Running Man dari Korea ni dah berzaman dah ada..
tapi aku baru terkedek2 nak tengok..
aduiiiiiiii...apa pun tak boleh..
tetibe pula boleh layan game show Korea ni..
dulu tak kisah langsung bila kawan2 cakap game show ni memang best..
bukan senang aku nak terpengaruh dengan kawan2 yang gila kan Korea ni..

tapi akhirnya aku kalah juga..
bila dah sekali tengok..
terus layan..
gelak tak ingat dunia..huhuhu..
mula2 ingat nak hilangkan tension sebab baru jawab exam yang sangat2 mencabar..
saja nak bergelak ketawa..try lah game show yang member cakap best ni..
tak sangka pula sangkut..huhuhu...=p

orang lain dah tengok sampai episod 90 lebih..
aku baru terkedek2 nak mula..
baru nak tengok episod 10..
jauh lagi rupanye perjalanan aku tu..huhu..
apa2 pun aku sangat suka dengan hasil kerja seni Korea ni..
macam2 idea diaorang ni nak tarik perhatian penonton dan peminat..

jom kita layan game show ni...
sangat2 menghiburkan..sesuai untuk semua lapisan masyarakat..
diutamakan kepada orang yang tension2 ni..
jom kite bergelak ketawa beramai2...=)
mesti stress korang akan hilang...huhuhu..




7 comments:

Mila Ahmad said...

dgr jugak cite ni cam best !

Cik Lia Lomi said...

mwmang best dan lawak pun!, Lia baru episode 2.heeee

NUR AYNIE said...

memeng hilang segala stress. =D sy dah tgk sampai 98. tggu kwn download sampai 100 nak mintak kat depa. =P nak download sendiri xpandai la plak. hihihi

Dhia Johary said...

tu lah,...teringin jugak nak tengok!! dhia lagi ketinggalan zaman rupenye,.. :D

laskar pelangi said...

Kita pun suka jugak RM.Lawak sangat.Hilang stresskan? Seronok je kita tengok sambil gelak gelak =)

NANG NOR AZIMAH LONG NADZRI said...

yup , betul tu..mula2 x minat , tp kawan2 yg ajak tgk , n now mmg TERminat n TERjatuh cinta dgn running man..haha , 5 star :D

Outbound di malang said...

salam kenal ...
menghadiahkan Pujian kepada orang di sekitar adalah awal investasi Kebahagiaan Anda...
di tunggu kunjungan balik.nya!terimakasih ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...