Friday, January 27, 2012

Ana Raffali Bakal Nikah 25 Februari 2012

assalamualaikum u ol..




mesti ramai yang terkejut dengan berita ni..
termasuk lah KIC..
KIC terbaca tentang berita ni malam tadi..
so hari ni baru berkesempatan nak kongsi dengan korang..
diam2 ubi berisi Ana Raffali ni ye..
tup2 nak kahwin dah..
walaupun belum ada kenyataan dari mulut Ana Sendiri..
tapi ramai yang dah meneka berita ni..
dah tersebar pula..
mengikut kenyataan Ana, dia tidah mahu mendedahkannya dulu..
dia akan buat press conference tentang isu perkahwinan nya ni selepas AJL ahad ni..
mungkin dia tak mahu kecoh2 dan mahu tumpukan perhatian kepada AJL ni..
lepas tu baru dia akan kongsi berita gembira ni..
dengar cerita lelaki yang berjaya menambat hati Ana 
adalah pengurus peribadinya sendiri, Naim..
haa..elok lah tu..
perkara baik ni patut dipercepatkan..
so mengikut maklumat yang diterima,
Ana Memilih 25 Februari ni untuk melangsungkan perkahwinan nya..
apa2 pun kita tunggu pengumuman rasmi dari Ana selepas AJL nanti.. =)


info: jom follow twitter KIC - @jarijemariemas


P/s: Share lah entri ni dengan kawan2 korang pulak. Hanya klik button kat bawah ni..Sharing is caring..TQ

3 comments:

Qaleshya Umairah said...

: oo.. alhamdulilah.. ^^

Farah Hanis said...

Kalau betul bagusla kan :)

shaliza khairi said...

owh nk kawen da dia. gud2. hee~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...