Wednesday, January 18, 2012

Azwan Ali Disoal Siasat Ugutan Jenayah

assalamualaikum u ol..



ni lagi satu kisah hot yang memang dah diketahui ramai..
sebab malam tadi dah keluar kat buletin utama..
tengah hari ni baru KIC dapat update cerita ni..
mungkin ramai yang terkejut..mungkin ramai juga yang dah dapat mengagak..
semuanya ni disebabkan ugutan jenayah dari Azwan Ali 
terhadap saudara sedarah nya sendiri, Ummi Hafilda..
Ummi Hafilda telah pun membuat laporan polis atas ugutan ini..
nasib Azwan Ali lah kan..
semuanya disebabkan oleh jari yang menaip..
kerana jari, badan binasa..
lain kali beringat lah..kadang2 kita ni bukan selalunya diatas..
takut terlampau tinggi tiba2 jatuh terjelepuk ke bumi..haaaa...
sebelum ni pun Azwan Ali ade mengutuk Tun Mahathir, Saiful Bahari,
kelurga Saiful dan ramai lagi lah..
Azwan Ali telah disiasat mengikut seksyen 506 kanun keseksaan 
kerana ugutan jenayah keatas Ummi Hafelda..
ni lah jadi nya kalau menggunakan twitter untuk melepaskan geram..
tak pasal2 jadi kes polis..
artis2 lain patutnya jadikan semuanya sebagai pengajaran..




P/s: Share lah entri ni dengan kawan2 korang pulak. Hanya klik button kat bawah ni..Sharing is caring..TQ


3 comments:

A.B.U said...

masalah tul la beliau tuh..dr muda smpai ke tua x abis2 bikin kecoh..harap2 dia dpt petunjuk spy mulut tu dh x laser dh..

Rozuan Ismail said...

mulut dia tu mmg lancau.harap je pergi haji

eB ezrin said...

gurau adeq bradeq kot x?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...