Friday, January 27, 2012

Undi Blog KIC Dalam Best Entertainment Blog

assalamualaikum u ol..




buat pertama kalinya KIC join benda2 macam ni..
tau dah mesti tak menang..
lagi2 nak kena beat Abang Nara..fuhhhh..
KIC ni apa lah sangat..
saja join nak meriahkan suasana..
kira pertama kali lah KIC join Award macam ni..
tu pun kalau ada yang sudi nak undi..
KIC ni baru je setahun dalam dunia blog..
minat untuk bercerita tentang dunia artis ni..
mula lah KIC terjebak untuk kongsi cerita dengan korang..
disebabkan blog KIC ni adalah kategori entertainment.. 
so terpaksa lah beat dengan blogger yang lebih popular..
tapi tak apa lah..sekurang2 nya KIC ada pengalaman masuk Award macam ni..
bukan senang nak bersaing dengan penulis blog yang dah bertapak bertahun2 dalam dunia ni..
apa2 pun tak salah kan kita nak mencuba..
walaupun tak ada sapa yang nak undi..
bak kata orang "Ada Aku Kisah"..huhuhu...=p
gurau je..

so kalau korang sudi nak undi KIC klik SINI 
dan vote untuk blog jarijemariemas.blogspot.com
undian korang amat2 lah KIC hargai.. =)


P/s: Share lah entri ni dengan kawan2 korang pulak. Hanya klik button kat bawah ni..Sharing is caring..TQ

1 comment:

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

wow, untong la tercaon.. zuan x dpt pn pencalonan.. huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...