Sunday, January 29, 2012

Gambar | Bakal Suami Ana Raffali

assalamualaikum u ol..


sebelum ni KIC ada post tentang pernikahan Ana Raffali..
memang berita yang mengejutkan sebab tiba2 je kan..
tapi ok lah..bukan nya Ana nak sorok2 tentang perkahwinan nya tapi 
tunggu masa yang sesuai..
dengarnya lepas AJL malam ni ada akan buat sidang akhbar..
so kita nantikan lah pengumuman dari Ana Raffali sendiri..
sebelum tu KIC nak tunjuk kat korang siapakah
lelaki yang berjaya menambat hati Ana Raffali, 28 tahun ni..
pemuda pilihannya Aznaim Abdullah yang juga merupakan 
pengurus peribadi Ana..
apa2 pun KIC ucapkan pada Ana Raffali atas berita gembira ni.. =)




"Memang Ana akan berkahwin pada Februari ini, tetapi Ana tak mahu umumkan tarikh sebenar. Tunggulah pengumuman rasmi pada minggu hadapan. Majlis pernikahan akan diadakan di Masjid Al Hidayah, Taman Melawati . Sebelum bernikah, kami akan adakan majlis pertunangan terlebih dahulu untuk mengikut adat. Kami buat majlis tunang dan nikah pada hari yang sama kerana hendak memudahkan kedua-dua pihak. Selepas akad nikah, majlis resepsi akan diadakan di perkarangan masjid bagi menjamu tetamu yang hadir. Tiada majlis resepsi lain selepas itu"


moga majlis Ana nanti berjalan lancar..=)
tahniah dari KIC...=)

Info: jangan lupa undi blog KIC kat SINI


P/s: Share lah entri ni dengan kawan2 korang pulak. Hanya klik button kat bawah ni..Sharing is caring..TQ

2 comments:

KuNanGKuNanG said...

tahiah tuk mereka berdua..

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

Nice entry indeed..

btw i just voted for you for Worlds Bloggers And Social Media Awards 2012.. All the best ya... =)

Plsssss vote me back for THE WORST BLOG OF THE YEAR @http://socialmediaweek.com.my/awards/category.php?id=33 "click vote di link www.bicaramakdara.com ye Thank youuuu =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...