Thursday, January 19, 2012

Sharnaaz Berang Digelar Gay

assalamulaikum u ol..





sapa yang tidak melenting bila dirinya di cop gay yang 
pada hakikatnya tidak..
kadang2 mulut manusia ni tak ada insurans..
main cakap je kan..saja nak jatuhkan orang lain..
ini lah yang terjadi pada pelakon yang makin meningkat naik
dengan drama bersiri 'Bicara Hati'..
siapa lagi kalau bukan Sharnaaz..



buat maklumat korang, Sharnaaz ni bukan gay ok..
korang baca lah kenyataan Sahrnaaz kat twitter tu 
kepada pembawa fitnah tu, DaoneIkmal..
kalau tidak, tak kan lah bercinta sakan dengan penyanyi Shila Amzah tu..
korang fikir lah sendiri ye..
KIC tengok elok je pasangan tu..
mungkin juga sebab ada yang jeles dengan kemesraan pasangan ni, lebih2 lagi di twitter..
tu yang timbul isu ni..
apa2 pun kalau ada terlintas di fikiran korang yang Sharnaaz ni gay,
baik korang hentikan lah fikiran kotor korang tu ye..
tak baik buruk sangka pada orang..
biarlah mereka bahagia dengan hidup mereka ye..
yang jeles tu tutup mata lah ye..=p





info: follow twitter KIC @jarijemariemas

P/s: Share lah entri ni dengan kawan2 korang pulak. Hanya klik button kat bawah ni..Sharing is caring..TQ

5 comments:

MrS. F!zA said...

aah diorg mmg bercinta..hihi msa bermalam di gold coast bersama shila amzah, shahnaz ni pon join sekali tau ngan mak shila..

AINI NAWI said...

anda d tag http://aininawi.blogspot.com/2012/01/desktop-pilihanku-bersama-pm.html

miss keila said...

okey...diaorang sangat2 sweeeetttt

Paris Lipton said...

suka ati je kan tuduh org gay! ><

Cik tikah said...

dia pmempertahankan maruah diri dia sebagai lelaki. bagus!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...