Sunday, January 29, 2012

Johan As'ari & Nabila Huda Bercinta

assalamualaikum u ol..


sebelum korang berfikir lebih jauh..korang baca dulu entri ni sampai habis ye..
jangan skip2 pula..huhuhu..
al-kisahnya ada ura2 mengatakan yang Johan & Nabila ni bercinta..
tapi betul ke?
atau sekadar gosip..
so belum ada penjelasan dari kedua2 pihak..
tapi kalau tanya pun mesti jawapan standard " kami hanya kawan rapat"
huhuhu...=p
mungkin ini sekadar gosip atau pun cinta lokasi..
untuk pengetahuan korang, Johan & Nabila adalah pasangan 
yang bergandingan dalam drama "Pelangi Kasih" yang ditayangkan di TV3..
sebab sebelum ni Johan pernah dikaitkan dengan Fasha Sandha..
tapi semua tu adalah gosip..tak ada apa2 pun antara mereka..
tapi kali ni KIC tengok ada kemesraan antara Johan & Nabila..
bukan sekadar di lokasi, tapi juga di luar lokasi..
Johan pun rapat dengan anak Nabila, Keisha..
lagi2 kalau kat twitter..
memang sangat2 rapat lah mereka bertweet..
tapi mungkin rapat dikalangan artis..
cuma KIC pelik je baca tweet2 mereka berdua ni..
anggap je lah semua ni gosip..
kalau bercinta pun apa salahnya..
dua2 single kan..huhuhu..











P/s: Share lah entri ni dengan kawan2 korang pulak. Hanya klik button kat bawah ni..Sharing is caring..TQ

6 comments:

hawiz said...

pehh..mmg mesra

Si Pensel said...

hurm...gossip lagi...hik3

shera haifa said...

ehh comelnya anak dia..

GaRy™ said...

botak!! secocoknyer mereka... hihihi~..

akuamir said...

cepat lah kahwin,,

akuamir said...

ku follow sini keyh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...