Friday, January 20, 2012

Gambar | Majlis Pernikahan Ally Iskandar & Farah Lee

assalamualaikum u ol..


bagi yang mengikuti perkembangan Ally Iskandar, pengacara TV popular
korang mesti tahu yang Ally bakal melangsungkan perkahwinannya pagi tadi..
lebih kurang jam 10 pagi tadi pasangan ni bernikah di Masjid Kristal, Kuala Terengganu..
dengan 2 kali lafaz Ally sah menjadi suami kepada Farah Lee..
so buat masa ni KIC update apa yang terkini je lah ye..
sebab gambar pun tak banyak..
so korang tengok yang ni dulu ye..
lepas ni nanti KIC akan update lagi..
cantik Farah Lee ni di hari pernikahan nya..=)
nak kenal Farah Lee lagi klik SINI







nanti kita update lagi ye..
apa2 pun tahniah KIC ucapkan pada Ally Iskandar dan juga Farah Lee..
moga bahagia selamanya.. =)


info: Jom follow twitter KIC - @jarijemariemas

P/s: Share lah entri ni dengan kawan2 korang pulak. Hanya klik button kat bawah ni..Sharing is caring..TQ

4 comments:

farz zull said...

lawa farah lee ni, untung ally...;)

Ruzzezanie said...

cantik kan farah tu.. ayu je.. :)

eB ezrin said...

cantek ooo :)

~Filzati Zulkepli~ said...

kahwin jugak Ally ni :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...