Saturday, January 28, 2012

Fahrin Ahmad Sedang Mencari Calon Isteri

assalamualaikum u ol..




ok..ni bukan pasal agensi cari jodoh ye...
KIC cuma nak cerita tentang perkembangan seorang pelakon 
yang KIC anggap sangat tampan orangnya..
siapa lagi kalau bukan Fahrin Ahmad, 33 tahun..
mengikut umur dia, memang dah sesuai pun jadi suami orang..
sebelum ni dia memang ada target nak kahwin pada umur 26-28 tahun..
tapi nak buat macam mana, tak ada jodoh..

tapi sekarang Fahrin dah bersedia nak cari calon isteri..
fuhhh...rasa macam nak isi borang je..huhuhu..
gurau je ye...=p
untuk para wanita di luar sana, ada berita baik untuk korang..
dengar cerita fahrin ni nak kan wanita biasa je..
bukan dikalangan selebriti..
so ada lah peluang para wanita2 single kat luar tu..huhu..
apa2 pun moga Fahrin jumpa wanita idaman hatinya..
tapi jangan terlalu memilih sangat ye..huhuhu...=p



info: follow twitter KIC - @jarijemariemas


P/s: Share lah entri ni dengan kawan2 korang pulak. Hanya klik button kat bawah ni..Sharing is caring..TQ

3 comments:

Adylia Qarissa said...

agaknya fahrin pandang tak orang biasa2 nie? heheheee

tomatokering :) said...

saya adaaaaaa .. haha :P

moga cepat temu jodoh ye fahrin :))

ecadwinkyasha said...

kalaulah fahrin ahmad ne tau eca masih single dan tunggu dia....wkwkwkwkwkw :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...