Friday, January 27, 2012

Hubungan Cinta Miera Liyana & Shahrizal (Shahz Jazle) Bermasalah

assalamualaikum u ol..




berita ni singgah ke pengetahuan KIC baru2 ni je..
agak mengejutkan juga lah..
sebab sebelum ni pasangan ni hebat bercinta..
canang 1 Malaysia yang mereka ni bercinta..
tapi tup2 KIC dengar hubungan mereka ni tengah ada masalah..
ini semua gara2 Miera Liyana mengetahui yang Shah Jazle ada perempuan lain..
seorang pelajar perubatan..
mana lah tak angin Miera Liyana tu kan..
sumber yang bagitahu tu pun teman rapat Miera Liyana..
KIC tak pasti ini salah paham atau pun memang benar yang Shah Jazle ni curang..
KIC tak berani nak komen panjang lebar sebelum dapat apa2 pengesahan dari empunya badan..
tapi dengarnya Shah Jazle sedang memujuk Miera Liyana..
tapi tak tahu lah berjaya ke tak..

apa2 pun harapnya benda ni dapat diselesaikan secara matang..
KIC baca twitter Miera Liyana pun macam orang kecewa je..
tapi lain pula dengan Shahz Jazle ni..nampak macam ingin memujuk..












nampak sangat Shah ni sedang memujuk Miera Liyana kat twitter..
tapi tak tau lah dia berjaya ke tak..
apa2 pun kita doakan yang terbaik untuk pasangan ni..
jangan lah sampai putus di tengah jalan..
harap diaorang akan berbaik semula.. =)


info: jom follow twitter KIC - @jarijemariemas


P/s: Share lah entri ni dengan kawan2 korang pulak. Hanya klik button kat bawah ni..Sharing is caring..TQ

1 comment:

misguided ghost said...

biase lah artis ni kalau dah bercinta..gini lah gamaknye

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...