Thursday, January 19, 2012

Wardina Dituduh 'Berlakon' Dalam Kes Samun

assalamualaikum u ol..




siapa lah yang membawa cerita yang bukan2 ni ye..
lain kali sebelum cakap tu fikir lah dulu..
ni tak, main cakap je kan..
KIC simpati dengan Wardina..
dah lah masih trauma dengan kes samun tu..
tiba2 muncul pula cerita yang tak sedap didengar..
disebarkan oleh blog ruangbicarafaisal.blogspot.com..
ni kes nak cari populariti juga ke..
dah tak ada cerita lain yang nak disebarkan agaknya..
apa2 pun Wardina tidak melatah dengan isu ini..
dia tau dia berada di tempat yang benar..
so, dia nak penilus blog yang mengeluarkan cerita tu 
untuk berjumpa dengannya..




ini lah kenyataan yang ditulis dalam blog tersebut..


Jika dia mahu jawapan kepada semua persoalan yang bermain di dalam mindanya sila datang berjumpa saya. Tidak ada sebab mengapa saya perlu membalas dengan menulis kenyataan saya untuk dia meletakkan jawapan saya itu di dalam blognya.


Biarlah orang ramai sendiri yang membuat penilaian terhadap semua perkara yang ditimbulkan kerana saya sudah penat untuk bercakap mengenai hal tersebut.


Mungkin ada segelintir pihak akan terpengaruh dengan entri tersebut dan memikirkan perkara negatif mengenai diri saya, tetapi saya percaya itu hanya mewakili segelintir pihak sahaja. Rakan-rakan dan keluarga tahu apa yang sebenarnya yang berlaku dan pada tahap ini itu sudah memadai.


pada yang tidak mengetahui tentang kejadian 
yang menimpa keluarga Wardina, KIC nak cerita sikit..
Pada 12 Januari lalu, Wardina mengalami kerugian 
kira-kira RM20,000 apabila rumahnya dimasuki tiga lelaki bersenjata 
di Taman Bukit Utama, Bukit Antarabangsa, dekat sini.
Dalam kejadian kira-kira pukul 3 pagi itu, 
tiga penjenayah terbabit memasuki rumah Wardina 
setelah mengumpil pintu belakang rumah teres tepi dua tingkat 
milik beliau sebelum mengarahkan semua anggota keluarga Wardina berkumpul.


apa2 pun KIC harap Wardina lebih tabah menghadapi semua ni..
anggap lah ini semua ujian untuk Wardina..
moga semuanya akan pulih...
bagi KIC blog tersebut lebih kepada isu politik..
mungkin Wardina jadi mangsa keadaan..
sebelum ni pun di blog itu Wardina pernah dikecam..
dan dari bait2 ayat nya memang nak jatuh kan Wardina..
apa2 pun Wardina kena tabahkan hati..


info: Jom follow twitter KIC - @jarijemariemas


P/s: Share lah entri ni dengan kawan2 korang pulak. Hanya klik button kat bawah ni..Sharing is caring..TQ

3 comments:

Khumaera Ismail aka Mariam Ismail said...

haish..benda nie pun jd isu.mcm2 la org zmn skrg nie.

Phat said...

x kan la kena rompak nak wat main2 ...semoga wardina tabah

eB ezrin said...

hmmmmmmmmmmmmmmmm

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...