Saturday, December 3, 2011

(15 Gambar) Majlis Perkahwinan Vokalis Pop Shuvit, Moots & Vanessa Chong

assalamualaikum u ol...


mungkin ada lagi yang tak mengetahui tentang majlis perkahwinan
vokalis Pop Shuvit, Moots dan Vanessa Chong..
untuk pengetahuan korang Vanessa Chong ini adalah kakak kepada
juara bekas pelajar Akademi Fantasia 1, Vince..
mereka telah pun berkahwin pada bulan November yang lepas..
cuma tak ramai yang mengetahui tentang majlis ni..
so, KIC nak share dengan korang tentang gambar2 sekitar majlis perkahwinan 
pasangan dari berlainan bangsa ni..
sweet kan..=)


















tahniah diucapkan kepada pasangan ni..=)


P/s: kalau korang suka dengan entri ni boleh lah 'SHARE' atau 'LIKE' di facebook..hanya klik button kat bawah ni..TQ



5 comments:

Cheek Eyka said...

Wah...kristian with hindu...=)
tahniah tok mereka...
=)

cik violet said...

tahniah kahwin cmpur

saya_arief said...

dah kawin rupenye..
tahniah2.
:D

Saiazuan said...

moots kawin x ajk gua.. eh diorng kwn cara india n kristian ek?

Nelly The Strange said...

sweet !!
meriah2 !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...