Monday, December 19, 2011

Izreen Azminda (Juvana) Bakal Bertunang Januari 2012

assalamualaikum u ol..




sebelum ni heboh kisah percintaan pelakon Juvana, Izreen Azminda & Johan Asari..
memang mengemparkan bila Izreen mengaku yang mereka ni pernah bercinta..
tapi akhirnya putus ditengah jalan..
masing2 membawa haluan masing2..

tup2 KIC dengar cerita Izreen bakal bertunang Januari tahun depan 
dan akan berkahwin sebelum Aidilfitri tahun depan..
diam2 je ye dah nak tunang..
sebelum ni dia nafikan yang dia akan bertunang dalam masa terdekat ni..
tapi elok lah tu..buat apa nak bercinta lama2 kan..
lebih baik berakhir dengan ikatan yang sah..

Izreen juga mengakui akan bertunang pada 1 Januari 2012 nanti..
Izreen mula mengenali bakal tunangnya itu semasa 
pengambaran Tentang Dhia..
nama bakal tunang Izreen ni, Mohammad Riza Baharuddin..

Tahniah KIC ucapkan kepada Izreen Azminda..
moga segalanya berjalan lancar...=)


sumber: RotiKaya

P/s: kalau korang suka dengan entri ni boleh lah 'SHARE' atau 'LIKE' di facebook..hanya klik button kat bawah ni..TQ

2 comments:

gdsbnga said...

baru saya perasan si melly ni rupenye cikgu dalam cite juvana tuuu . sebelum ni tak pasan punggg . hihi

Anonymous said...

bukan ker muhamad riza tu dah berkahwin??? anak 1?? cer selongkar....!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...