Thursday, December 29, 2011

Ella, Faizal Tahir, Ogy, Ramlah Ram, Adam dan Ferhad Bakal Mentor Musim 6

assalamualaikum u ol...




bahang mentor musim baru mula dirasai..
semalam telah pun diumumkan barisan mentor yang bakal menjadi sifu kepada 
barisan protege yang bakal dipilih nanti..
mereka ini lah yang bakal menggalas tanggungjawab
membimbing bakat2 baru yang bakal di gilap dari program realiti mentor ni..
Mentor untuk kali ini terdiri daripada Ella, Faizal Tahir, Fauziah Dato’ Ahmad Daud, 
Ramlah Ram, Adam dan Ferhad.
nampak nama2 yang gah terpilih..
tapi KIC rasa Adam tak berapa sesuai lah..
masih hijau dalam dunia seni suara..
ramai lagi artis yang lebih layak untuk menjadi Mentor..
tapi mungkin pihak pengurusan ada sebab2 yang tersendiri kot
kenapa Adam dipilih..


P/s: kalau korang suka dengan entri ni boleh lah 'SHARE' atau 'LIKE' di facebook..hanya klik button kat bawah ni..TQ

1 comment:

Qaseh said...

semua mentor-mentor musim ke 6 ini ni sama hebat dan popular...

tambah meriahlahhh mentor tambah2 ada ogy Ahmad daud mesti selalu perang mulut je kat blkg pentas nnt.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...