Friday, December 30, 2011

Rozita Che Wan Bercuti Bersama Zain Saidin Ke Genting Hinglands

assalamualaikum u ol..




fuhhhh...tak habis2 lagi gosip antara Rozita & Zain ni..
Sebelum pun dah kecoh tentang hal ni..
kali ni Rozita mengakui yang Zain menemani nya bercuti di Genting Hinglands..
tapi mereka bukan bercuti berdua tau, tapi bersama anak2 Rozita..
haaa..jangan cepat salah sangka ye..
percutian sehari itu turut disertai oleh 2 orang anak Rozita,
Ammar Effendy,15, dan Aniq Ezzra,12..
so kiranya bukan pergi berdua lah..tapi berempat..
untung lah Zain dipelawa oleh wanita idaman hatinya pergi bercuti bersama2..




" Memang saya pergi ke Genting Highlands bersama Zain tetapi jangan salah anggap pula sebab anak-anak saya pun ikut sama. Kebetulan pula sekarang ini tengah cuti sekolah. Saya tidak mempunyai apa-apa hubungan cinta dengan Zain tetapi disebabkan anak-anak saya begitu rapat dengan pelakon tersebut maka adalah lebih baik dia mengajaknya bersama. "




KIC pun tak boleh nak komen panjang lebar tentang hubungan pasangan ni
selagi tak ada pengakuan dari mulut mereka berdua ni..
mungkin ia sekadar gosip..
apa2 pun hanya mereka berdua je yang tau 
sejauh mana hubungan mereka berdua ni..=)


P/s: Share lah entri ni dengan kawan2 korang pulak. Hanya klik button LIKE or SHARE kat bawah ni..Sharing is caring..TQ

4 comments:

Kumbang Jingga said...

owhh skang rozita ngn zain erk..ingtkan anuar zain td hehehehe

cik violet said...

gamba nak mesra je..aishh

Qaseh said...

kalo anak-anak dah suka Mak dia mesti lagi suka heeee

pinky_liscious said...

eh bkn dia ngan shahir ke???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Singgah Sini