Monday, December 26, 2011

(10 Gambar) Sekitar Majlis Pengumuman Perkahwinan Yusry & Lisa Surihani

assalamualaikum u ol..




mesti ramai yang dah tau tentang perkahwinan pasangan hot,
Yusry & Lisa Surihani..
pada yang tak tahu tu korang boleh lah baca entry ni,
so kali ni KIC nak update tentang majlis yang berlangsung 
sempena pengumuman perkahwinan pasangan ni..
ramai yang telah meneka tentang hubungan percintaan Yusry & Lisa ni..
akhirnya terjawab juga pada majlis ni..











P/s: kalau korang suka dengan entri ni boleh lah 'SHARE' atau 'LIKE' di facebook..hanya klik button kat bawah ni..TQ

1 comment:

♥Lady Ainaa♥ said...

selamat bakal pengantin baru kepada mereka...hehehehe..seronoknye nak tamatkan zaman bujang...^.^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...