Monday, December 5, 2011

(Gambar) Siti Sarah Selamat Lahirkan Anak Lelaki, Shuib Kini Bergelar Bapa

assalamualaikum u ol..




mungkin ramai yang dah tau tentang kelahiran putera sulung 
pasangan Siti Sarah Dan Juga Shuib ni..
tahniah KIC ucapkan..
dah bergelar ayah dan ibu pasangan artis ni..
bayi yang comel ni dilahirkan semalam (4 Disember) pada jam 10.19 pagi..
putera sulung pasangan ni diberi nama Uwais Alqarni Shahmira..
KIC dengar Siti Sarah terpaksa melakukan pembedahan jantung bayi telah lemah 
dan tak boleh lahir secara normal..
tapi apa2 pun mereka berdua selamat dan sihat kan..
tahniah sekali lagi KIC ucapkan...=)






P/s: kalau korang suka dengan entri ni boleh lah 'SHARE' atau 'LIKE' di facebook..hanya klik button kat bawah ni..TQ

6 comments:

ღ Nurrul said...

Tahniah buat shuib dan sarah...
comelnya bayi mereka ! :)

Rozuan Ismail said...

tahniah buat mereka

Cik tikah said...

comel sungguh! byk muka siti sarah. ehehe

Ceritera Anak Sampah said...

muka anak jawa.. chumelnye nk gigit je,nasib anak org

Saiazuan said...

berbelit2 lidah nak sebut nama anak diorng ni

DySha.Pink◕‿◕✿ said...

subhanallah... comelnya bby dorang.. suka^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...