Thursday, December 29, 2011

Anuar Zain 'Rela' Dipeluk Cium Peminat Wanita

assalamualaikum u ol..




ni pula al-kisah tentang penyanyi pujaan ramai wanita..
siapa lagi kalau bukan Anuar Zain..
Anuar Zain ni pun jarang dapat gosip2 liar..
antara artis yang bersih juga lah..
KIC cuma nak cerita apa yang terjadi pada penyanyi ni
sewaktu melakukan satu persembahan di Singapura..
pada majlis tersebut Anuar Zain seakan merelakan dirinya
dipeluk dan dicum oleh peminat fanatik wanita yang hadir pada majlis itu..
sebagai selebriti sepatutnya dia perlu peka dengan hal ini..
kan tak sedap mata yang memandang..
boleh je kalau nak elak perkara seperti ini terjadi..
mungkin pada Anuar Zain dia tak nak kecewakan peminat nya kot..
tapi yang haram tetap haram kan..
dulu Anuar Zain pernah mengeluarkan kenyataan, 

"Saya rela dan tidak kisah pun selagi tindakan itu masih boleh dikawal, 
tidak mengganggu persembahan dan tidak melanggar batas."

mungkin sebab itu dia dikritik hebat..
tapi selepas itu Anuar mengeluarkan kenyataan balas,

"Saya akan turun ke bawah, tetapi janji jangan peluk dan cium saya"

tapi kali ni kata2 itu cuma seperti hilang bersama tiupan angin..
Anuar dilihat langsung tidak mengelak atau berkata 
TIDAK kepada peminat wanita yang memeluk dan menciumnya…
bukan seorang pula tu!
tapi nama pun peminat fanatik kan..
sanggup buat apa saja untuk penyanyi pujaan mereka..





P/s: kalau korang suka dengan entri ni boleh lah 'SHARE' atau 'LIKE' di facebook..hanya klik button kat bawah ni..TQ

2 comments:

eB ezrin said...

takot peminat ilang kot x?

Noorsha Muhamad said...

hurm..macam2 ragam peminat ni..huhu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...