Monday, December 26, 2011

Peminat Tak Puas Hati Gambar Siti Nurhaliza Tidak Bertudung Untuk Jadi "Madonna"

assalamualaikum u ol..


mungkin ramai yang tahu tentang hal ni..
mungkin juga ada yang terkejut tentang hal ni
sebab baru tahu kan..
KIC dah tahu beberapa hari lalu..tapi hari ni baru berkesempatan nak cerita dengan korang..
sekali pandang gambar2 kat bawah ni seakan2 Penyanyi no. 1 negara ni 
macam tak memakai tudung..
ada yang cakap Siti mewarnakan rambut dan macam2 lagi lah..
mungkin sebab nak terlalu mengikut gaya Madonna  kot..
tapi kalau ye pun, jangan lah sampai macam ni sekali kan..
tapi sebelum korang membuat spekulasi, korang baca lah kenyataan dari 
editor majalah GLAM ni..








"Untuk cover Glam, Datuk Siti dipakaikan rambut palsu sepenuhnya malah masih memakai serkup di bahagian belakang kepala.


Efek grafik dan pencahayaan membuatkannya nampak seakan tidak melitupi langsung rambut. Siti juga tidak memerangkan rambutnya untuk penggambaran ini.


Gambar-gambar tersebut berkonsepkan Siti Nurhaliza sebagai penyanyi seksi barat, Madonna, dan bakal diterbitkan untuk majalah itu untuk edisi Januari tahun depan "



apa2 pun bagi sesetengah peminat penyanyi pasti ada yang melenting bila 
Dato' Siti Nurhaliza beraksi begini..
mungkin ada juga yang berfikiran terbuka..
korang nilaikan lah sendiri ye..
majalah muka depan Dato' Siti Nurhaliza ni kalau tak silap KIC akan di
terbitkan pada Januari tahun depan..maksudnya bulan depan lah..



P/s: kalau korang suka dengan entri ni boleh lah 'SHARE' atau 'LIKE' di facebook..hanya klik button kat bawah ni..TQ

3 comments:

Mish Apple said...

same je la. die pakai serkup tu pon dose jugak.. takde function pon tutup. kalau tutup dade ade jugak kureng dose tu.

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

what happen dato?

Ceritera Anak Sampah said...

YG X SUKE TU PEMINAT KE ANTI-SiTi ???
X PAYAH LAH KORG NAK SEBOK2 BELEK DOSA DIE... G BELEK DOSA KORG. TTUIIH!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...