Sunday, December 4, 2011

Gambar Bersama Artis Di Jom Heboh Bukit Jalil

assalamualaikum u ol..

Jom heboh..jom heboh, heboh......
wahhhh..kemain lagi ye..
biasa lah..excited baru lepas pergi jom heboh kat Bukit Jalil semalam..
dengan kawan2 kolej..
memang heboh la..huhu..
ramai giler orang yang datang..
berpusu2..makin petang makin ramai yang datang..
tapi disebabkan cuaca yang panas terik, KIC terpaksa balik awal sikit..
petang2 lagi ramai orang..
tak larat lah pula..
tapi puas hati lah juga dapat jalan2 kat jom heboh ni..
so korang layan lah ye gambar yang tak seberapa dari KIC ni..=) 

























mereka semua ni memang sporting sangat...=)


P/s: kalau korang suka dengan entri ni boleh lah 'SHARE' atau 'LIKE' di facebook..hanya klik button kat bawah ni..TQ

10 comments:

masz amysya said...

wah,best2..spe mamat yg pic last nie?mcm ensem jer.hehe

SYZAROSLI said...

owh tolong la.gambar dgn johan asaari and the other juvanas....

jelous nak mampos kat KIC

Mila Ahmad said...

wah best²

Cik Elyn said...

hamboi2.. kemain ko ye mal...... jelesssssssssssss..... nak jugaakkkkkkkkkkK! :P

KIC said...

masz amysya:

yg bwh sekali tu pelakon talha harith.. pelakon cinta elysa rsenye..huhu..mmg hensom gak lah...=)

KIC said...

SYZAROSLI :

best sgt tau..huhu

KIC said...

Mila Ahmad:

mmg best pn...=)

KIC said...

Cik Elyn:

aku tau ko jeles nye...huhuhu

eva said...

oh tidakkk.. sy jeless melihat gamba2 itu.. hahha.. sronok!! untung sgt2.. nanti tunggu pulak diaorg dtg sini.. nak bgamba jugak hehe.. nyws nice blog ;)

fRaMe+LenSeS said...

fuyyohhh banyaknya gambar depa. hihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...