Friday, December 2, 2011

Filem Ombak Rindu Kutip RM750,000 Hari Pertama Tayangan

assalamualaikum u ol..




sekarang ni memang musim ombak rindu ye..
ke sana ke mari orang sibuk bercerita tentang filem lakonan 
Aaron Aziz, Maya Karin dan juga Lisa Surihani ni..
filem ni dah mula ditayangkan dari semalam, 1 Disember 2011..
untuk pengetahuan korang filem ni dah berjaya mengutip RM750,000..
wahhh..boleh tahan kan..
dengar cerita dah kalahkan kutipan filem Twilight yang baru tu..
KIC tengok filem2 melayu kita ni dah mendapat tempat di hati penonton..
dulu orang tak layan sangat filem2 melayu ni..
tapi sekarang kita boleh berbangga dengan hasil filem melayu kita sekarang ni..
apa2 pun KIC belum tengok lagi filem ni..
mungkin dalam masa terdekat ni KIC nak tengok gak..=)
korang pun jangan lupa tengok tau..
tangkap leleh kot..huhuhu







P/s: kalau korang suka dengan entri ni boleh lah 'SHARE' atau 'LIKE' di facebook..hanya klik button kat bawah ni..TQ


2 comments:

Rozuan Ismail said...

wah,satu pencapaian yang hebat!tahniah!!

Norfa said...

filem yang hebat... mana taknya.. semua berpusu2 ke pawagam.tiket sold out.. uh..

Contest Pandrvie 8GB .. anda bakal memiliknya.!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...