Thursday, December 8, 2011

(26 Gambar) Majlis Resepsi Eira Syazira & Azad Jazmin Bertemakan Bollywood

assalamualaikum u ol..


sebelum ni KIC ada update tentang majlis resepsi
Eira & Azad..
tapi yang terbaru majlis ni diadakan belah lelaki pula..
azad memilih tema bollywood..
bagi KIC sangat2 sesuai lah sebab memang kena dengan Azad tu..
korang tengok la muka Azad tu..
memang ada iras2 Bollywood kan..huhu..
suka tengok gambar2 ni..
sebab dah ala2 hindustani..huhu...=p





























P/s: kalau korang suka dengan entri ni boleh lah 'SHARE' atau 'LIKE' di facebook..hanya klik button kat bawah ni..TQ

1 comment:

kakchik@ella said...

baju meriah. best la.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...