Saturday, December 17, 2011

Perkahwinan Gay Pelajar Malaysia, Ariff Alfian Rosli Dengan Teman Lelakinya, Jonathan

assalamualaikum u ol..




agak mengejutkan berita yang KIC terima pagi ni..
macam tak masuk akal pun ye juga..
tapi dunia sekarang ni dah lain sangat dah..
macam2 cerita pelik yang sampai kat telinga ni..
KIC terbaca berita ni di sebuah laman web..




Ariff Alfian Rosli ni adalah pelajar Malaysia yang melanjutkan pelajaran di Dublin
mengambil jurusan perubatan dan mendapat tajaan dari Petronas..
tapi dah 3 tahun menghilangkan diri..
Menurut ayah Ariff Alfian Roslin, Rosli Haron,
dia dan isteri telah 8 kali pergi ke Dublin untuk mencari anaknya. tapi semuanya sia2..
Dan misteri kehilangan Ariff telah terbongkar apabila 
baru2 ni dia didapati telah berkahwin dengan Jonathan, seorang lelaki warga Ireland.
senang cerita perkahwinan gay lah..




agak memeranjat kan..
KIC pun sebenarnya tak berapa pasti..
adakah ini gambar edit atau pun yang betul2..
tapi mengikut ceritanya ada kebenaran..
ibu bapa Ariff Alfian Rosli juga telah disaman oleh pihak Petronas sebanyak RM890000..
keciannya ibu bapa dia ni kan..
dah jatuh di timpa tangga..




apa2 pun kita doakan lah moga Ariff Alfian Rosli akan kembali ke pangkal jalan
dan sedar akan perbuatan nya itu..







P/s: kalau korang suka dengan entri ni boleh lah 'SHARE' atau 'LIKE' di facebook..hanya klik button kat bawah ni..TQ

8 comments:

HaLuNa ReTrO said...

what's..????mcm mcm lah skunk..truk bebenor da nie..hurm~

SHaRKFiQ SSM said...

dlm paper aritu de bace, bapak dy risau ngan anak dia.. sebab passport/ visa anakdy dh expired tp still bleh stay kt dublin lg.. bpk dy syak dy mgkin kawin dgn loacl people there, n nk slmtkan akidah anak dy..

tp, kesian kt bapak dy, berita nih yg dy dpt..

btw, petronas kan dh taw budak nih hidup lagi, suruh je la anak dy sendiri yg byr pampasan tuh~ kesian kt mak bpk bdk nih.. ish3~

:: Cik Nur :: said...

MsyaALLAH...

Jika benar, moga dia sempat ke pangkal jalan sebelum dijemputNYA...

gdsbnga said...

people nowadays ~

W@WA said...

ni la manusia yg lupa asal usul.. kesian..kepandaian yg disalah guna.

Jieja said...

Marilah kita doakan agar dia kembali ke pangkal jalan....semoga Allah SWT cekalkan hati ibubapa dia. Perkara ini boleh terjadi pd sape2 pun.

H Y D E said...

what de heck? yuck!

fadh leyanie said...

dunia akhir zaman...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...