Monday, December 12, 2011

(15 Gambar) Majlis Pernikahan Chef Riz & Ana Dahlia

assalamualaikum u ol..


akhirnya cinta yang terjalin antara 2 hati ni telah disatukan pada 11.12.11..
dengan sekali lafaz, pelakon Ana Dahlia sah menjadi suri kepada chef terkenal, Chef Riz
yang juga anak kepada Dato' Chef Wan..
majlis pernikahan berlangsung di rumah pengantin perempuan di Changkat Jering, Taiping..
Riz dan Ana Dahlia selamat disatukan kira2 pada jam 12.30 tengah hari
dengan mas kahwin sebanyak RM 1001..
Ana Dahlia juga menerima wang hantaran RM20,000..
pasangan ni juga akan berbulan madu ke Melbourne, Australia 
hadiah dari Chef Wan kepada anak dan menantu..
tahniah KIC ucapkan kepada pasangan ni..=)



















P/s: kalau korang suka dengan entri ni boleh lah 'SHARE' atau 'LIKE' di facebook..hanya klik button kat bawah ni..TQ

3 comments:

Pakaian Muslim Formal said...

salam kenal,,sukses yahh dengan postingan nya dan slmt berbahagia

kayrul-shah said...

cantik sangat dan memang sepadan la

aminatul aini said...

Changkat Jering le..hehe...
mmg sgt cntik dn sepadan..:-)

_________________________
I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: http://html.expresso.me/smileys

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...