Saturday, December 17, 2011

Kereta Mewah Milik Fasha Sandha Dicuri Depan Salon

assalamualaikum u ol..




keciannya Fasha.. kereta mewah hilang sekelip mata semalam..
kereta BMW 3 series milik Fasha hilang
gara2 dicuri di tempat letak kereta di depan salun nya sendiri di
Wangsa Walk..
agak menyedihkan..
tapi nak buat macam mana kan..
benda dah jadi..
dengar khabarnya kereta yang hilang tu hadiah dari seseorang..


"Saya akui kereta milik saya hilang dan satu laporan polis telah pun dibuat. Saya serahkan kepada pihak polis untuk menjalankan siasatan mengenai perkara itu. Hanya seringkas itu sahaja saya boleh cerita. "


mungkin Fasha masih sedih dan terkejut..
apa2 pun biarlah pihak polis yang selesaikan hal ni semua..


P/s: kalau korang suka dengan entri ni boleh lah 'SHARE' atau 'LIKE' di facebook..hanya klik button kat bawah ni..TQ

1 comment:

Najwa Rahman said...

sian fasha. bmw tu~ mahal sgt.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...