Sunday, December 25, 2011

Fida Dah Jumpa Pengganti Mamat (Sepah)

assalamualaikum u ol..




desas desus tentang percintaan Fida Ibrahim mula sampai ke telinga KIC..
dah senyap isu Fida dan Mamat (Sepah),
timbul pula isu Fida dah temui pengganti Mamat..
dengar kata usahawan yang boleh dianggap sebagai VVIP..
wahhh...untung lah Fida..
Fida pun dah mengakui tentang hal hubungan nya dengan usahawan ni..
ok lah tu..buat apa dikenang barang yang lepas..
jom kita baca apa kata Fida tentang hal ni..


" Kalau diikutkan saya sudah mengenali ‘S’ sebelum berkawan dengan Mamat lagi. Namun, hubungan kami sebelum ini terjalin atas dasar rakan niaga sahaja. ‘S’ muncul dan kami menjadi rapat selepas hubungan saya berakhir dengan Mamat,” katanya yang ditemui baru-baru ini.


Saya tertarik kepada ‘S’ kerana kematangan dan cara pemikirannya yang banyak memberikan dorongan tentang dunia perniagaan dan kehidupan pada masa hadapan. Apa yang menarik tentang ‘S’ adalah kematangannya dalam membuat keputusan dan dia banyak mengajar saya untuk memikirkan tentang perancangan masa depan dan dunia perniagaan.


Namun hubungan kami masih terlalu baru, tidak sampai enam bulan pun, jadi berilah ruang dan masa untuk kami lebih saling mengenali. "



siapakah gerangan jejaka yang "S" tu..???
apa2 pun tahniah KIC ucapkan..
moga Fida sentiasa bahagia bersama orang yang tersayang..=)


P/s: kalau korang suka dengan entri ni boleh lah 'SHARE' atau 'LIKE' di facebook..hanya klik button kat bawah ni..TQ

5 comments:

cik ika said...

cepatnye jpe pnganti~

Syuk Chen said...

aik? cepat sangat..

Fendy said...

market sungguh fida ni...bagus2...better than mamat maybe

Ziyyad Fahmi said...

nasib badan

Ziyyad Fahmi said...

nasib badan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...