Saturday, December 24, 2011

(Gambar) AC Mizal, Eizlan Yusuf & Fazley Yaakob Terima Gelaran Datuk

assalamualaikum u ol..





tahniah di ucapkan kepada ketiga2 selebriti ni kerana telah menerima gelaran Datuk
semasa sambuhan hari keputeraan Sultan Pahang, Sultan Haji Ahmad Shah ke 81..
tapi ramai yang cakap apa sumbangan mereka pada negara..
KIC tak nak komen lebih hal ni..
mungkin kita terlepas pandang sumbangan artis2 ni..
apa2 pun KIC ucapkan tahniah...=)







P/s: kalau korang suka dengan entri ni boleh lah 'SHARE' atau 'LIKE' di facebook..hanya klik button kat bawah ni..TQ

1 comment:

nik rosmawati said...

senyum dan tak nak kata apa2.huhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Singgah Sini