Tuesday, December 13, 2011

Gambar Anak Kedua Intan Sarafina - Megat Israfel Raez

assalamualaikum u ol..




Intan Sarafina bersama suami dan anak sulungnya..
comel kan...=)



mungkin ramai yang dah tahu kelahiran anak kedua penyanyi Intan Sarafina..
walaupun dah lama tak muncul dalam kaca tv tapi 
korang mesti ingat lagi dengan penyanyi yang popular dengan lagu 'Duhai Malam' ni kan..
baru2 ni anak kedua Intan telah selamat dilahirkan
dan diberi nama Megat Israfel Raez..
bayi comel ni dilahirkan pada 2 Disember lalu
di pusat Perubatan Sime darby, Subang Jaya..
bayi ni dilahirkan secara normal seberat 3.38 kilogram..
comel nye baby Intan ni...=)
kat bawah ni gambar anak kedua Intan Sarafina..
yang kat atas tu anak sulung pasangan ni, Megan Evan Raez yang kini telah berusia 2 tahun..





ini lah dia 3 gambar anak kedua Intan Sarafina yang comel...=)



P/s: kalau korang suka dengan entri ni boleh lah 'SHARE' atau 'LIKE' di facebook..hanya klik button kat bawah ni..TQ

2 comments:

Mila Ahmad said...

comey cam parent dia kan? putih melepak

eB ezrin said...

nk bb lagi. hu3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...