Friday, December 30, 2011

(Gambar) Percutian Yuna, Qi & Keluarga Ke Eropah

assalamualaikum u ol..

baru2 ni pasangan ni telah pun terbang ke Eropah untuk bercuti..
tapi mereka tak pergi berdua tau..
mereka turut ditemani keluarga..
tak silap KIC mereka masih berada di sana hingga hari ni..
umum pun dah tau bahawa pasangan ni dikatakan sedang hangat bercinta..
tapi bila tengok gambar2 ni lagi kuat lah tanggapan 
KIC yang mereka ni memang bercinta..
sama cantik sama padan..=)
belek2 twitter Yuna & Qi nampak pula gambar2 mereka bercuti..
saje nak share dengan korang..




















P/s: kalau korang suka dengan entri ni boleh lah 'SHARE' atau 'LIKE' di facebook..hanya klik button kat bawah ni..TQ

3 comments:

Rozuan Ismail said...

sweetnya diorg ni

Maii said...

Depa memang ohsem kan..sama cantik sama handsome XD

pinky_liscious said...

suke tgk diorg ni...cute je....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...