Wednesday, February 8, 2012

Ana Raffali Sudah Bertudung

assalamualaikum u ol...


belum pun reda kegembiraan akan berumah tangga..
Ana sekali lagi membuat kejutan 
dengan pembaharuan dirinya kepada lebih positif..
sekarang Ana dah mula bertudung..
gembira KIC dengar berita ni..
makin manis Ana bertudung..
moga ia akan kekal selamanya..
apa2 pun sebagai peminat, kita doakan yang terbaik untuk Ana..=)
suka dengan imej baru Ana ni..
sebelum itu KIC sempat tweet dengan Ana tentang imej baru ni..
Alhamdulillah...=)
kat sini KIC selitkan gambar Ana bertudung yang baru di upload di Twitter sebentar tadi..








P/s: Share lah entri ni dengan kawan2 korang pulak. Hanya klik button kat bawah ni..Sharing is caring..TQ


3 comments:

Aremieroul Akim said...

alhamdulillah.. :D

Rozuan Ismail said...

alhamdulillah

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

makin comel bila dia dah brtudung, Alhamdulillah :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...