Saturday, February 11, 2012

Gambar | Kekasih Aiman (Vanila Coklat)

assalamualaikum u ol..




KIC pasti mesti ramai peminat Aiman, pelakon utama Vanilla Coklat..
bermula dalam industri hiburan dengan mencuba nasib sebagai penyanyi 
dengan memasuki program realiti Mentor..
tapi nasib tidak menyebelahinya..
tapi kali ni cubaan nya dalam bidang lakonan sangat2 berkesan..
Tahniah KIC ucapkan pada pemilik nama sebenar Aiman Hakim Redza..
masih muda dan memiliki peminatnya sendiri..
ekoran dari drama popular Vanila Coklat di TV3..
nama Aiman tiba2 melonjak naik..
maknanya lakonan nya berkesan lah..
tapi KIC bukan nak komen tentang lakonan nya dalam Vanilla Coklat..
tapi berita ini mungkin akan membuatkan korang gigit jari..
masih lagi gosip sebab tak dapat kesahihan dari empunya badan..
tapi mungkin ada kebenarannya.. =)
so mungkin ini lah dia kekasih Aiman..
KIC tak tau lagi namanya..
tapi dari gambar ni nampak kemesraan antara mereka berdua..
betul atau tidak KIC doakan yang terbaik untuk Aiman..
moga kerjayanya makin cerah di masa hadapan..= )





P/s: Share lah entri ni dengan kawan2 korang pulak. Hanya klik button kat bawah ni..Sharing is caring..TQ


3 comments:

Afiqah Nabilah said...

kalau dengan Izara lagi sweet. XD

Arol Mubin said...

Kalau betul tue kekasih Aiman, gigit jari jelah kawan2 sekolah Arol yang tergila-gilakan dia. ;D

Anonymous said...

GF Aiman (asyley) ni ada buat iklan jenama Sajimee (baju hijau) dgn iklan lagu Gemuruh suara (dalam bas duduk tengah-tengah)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...