Sunday, February 19, 2012

Nora Danish Serik Nak Kahwin

assalamualaikum u ol..




malam tadi siapa tengok Cerekarama "Jujur Aku Dayus"
lakonan mantap dari Nora Danish & Beto Kusyairy..
jalan cerita yang menarik..buat penonton berteka teki..
tahniah Nora berjaya bawa watak Lisa dengan baik..
KIC sangat2 minat dengan lakonan Nora sejak dulu..
tapi selepas drama Tentang Dhia muncul, lagi KIC minat sangat2..

berbalik pada tajuk entri KIC kali ni..
betul ke Nora Danish serik nak kahwin lagi..?
aduhhh...melopong lah jejaka hangat kat luar tu kalau Nora serik nak kahwin lagi..
sebenarnya Nora bukan serik atau pun tak nak kahwin lagi lah..
Nora cuma belum terfikir nak kahwin buat kali kedua..
mungkin dia lebih senang tumpukan perhatian pada
anaknya, Putra Rayqal Ramli Rizal Ashram dan 
juga kerjayanya dalam bidang seni..
Nora belum terfikir tentang isu kahwin ni..
Nora juga menegaskan yang segala gosip2 yang melanda dirinya, 
termasuklah isu bercinta dengan Khairul Fahmi dan juga
seorang pelajar IPTA tu hanya lah gosip semata2..
tidak benar sama sekali..
so, korang jangan buat gosip2 liar ni lagi ye.. =)
lagi baik kita sokong Nora Danish dari segi bakat lakonannya
bukan cerita2 yang tak pasti ni..
kita doakan je lah moga Nora bertemu insan yang betul2 sesuai dengan dirinye..
yang penting Nora bahagia disamping putera nya.. =)


P/s: Share lah entri ni dengan kawan2 korang pulak. Hanya klik button kat bawah ni..Sharing is caring..TQ


5 comments:

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

i keep support u noraaaaaa :D

fieda said...

we support u..

Farah Hanis said...

Nora danish je pelakon perempuan malaysia yg paling saya minat. dia best :)

nursayidatina said...

she's great in jujur aku dayus!

IZAHAR™ AZIZAN said...

minat die masa iklan hotlink dulu2 smpai skrg... tetap comel.. rugi la ex husband dia tinggal die sbb sendal tu..hehe good luck nora.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...