Friday, February 10, 2012

Koleksi Gambar Aaron Aziz Bersama Isteri & Anak-Anak

assalamualaikum u ol..


dah lama KIC nak kongsi dengan korang gambar family Aaron Aziz..
pelakon yang sangat hebat dan diminati ramai..
dalam kepopularan Aaron, dia mempunyai sebuah keluarga yang sangat bahagia..
berkahwin dengan Diyana pada 03.08.03
dan dikurniakan 3 cahaya mata.. 2 perempuan dan seorang lelaki..
comel2 anak Aaron ni..=)
koleksi gambar ni KIC dapat daripada album isteri Aaron di twitter..
sangat sweet pasangan ni.. =)


























sweet lah family pelakon pujaan ramai ni..
moga mereka gembira selalu..=)


P/s: Share lah entri ni dengan kawan2 korang pulak. Hanya klik button kat bawah ni..Sharing is caring..TQ

7 comments:

Ezzah samsudin said...

Memg sweet pasangan nie.. Anak mereka pun comel2 belaka ... Anak punn dh macam model jer bergambar .. Like father like son.. Hehehhe .... Semoga hubungan mereka kekal sampai bila2.. Sweet .. ^_^

maszull said...

assalamualaikum....cute nyer anak2 Aaron aziz mcm mak n ayahnya gak...:)

shat_mashuri said...

hahaha.. krus je die mse mule2 kwen dlu.. skrg tegap gile.. :-)

Nila Agus Tina said...

Cumilnya picture2x durg he

Nila Agus Tina said...

Sweet lah i like!

Nila Agus Tina said...

Cumilnya picture2x durg he

white rose said...

Comel anak aoron ni.. Eeeh dah lah aoron handsome.. Nampak pula romantik di isteri dia cantikk juga.. Saya doa kan pasangan dankeluarga aoron sentiasa dilindungi allah dan bahagia dgn tidak terputus pitus. hmm saya nak juga keluarga bahagia macam contohnya keluarga aoron ni..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...