Thursday, February 2, 2012

Lakonan Neelofa Mantap dalam Filem Azura 2012

assalamualaikum u ol..





disebabkan KIC dah tonton filem ni di tayangan perdana pada isnin lalu,
KIC nak komen sikit lah lakonan pelakon yang berbakat dan makin meningkat naik ni..
siapa lagi kalau bukan Neelofa..
Filem Azura adalah filem pertama lakonan Neelofa..
sebelum ni Neelofa banyak berlakon drama dan iklan..
so ni adalah percubaan pertama nya ke layar perak..

pemilihan pengarah Aziz M.Osman dalam memilih Neelofa dalam filem ni
adalah langkah yang bijak..
memang Neelofa merupakan muka baru dalam industri filem..
tapi KIC tengok lakonan Neelofa mantap..
walaupun pertama kali di layar perak, tapi Neelofa bijak menjiwai watak..
tak rugi kalau korang tengok filem ni..
lepas ni mesti ramai pengarah filem yang akan ambil Neelofa berlakon..
Lofa ada pakej yang lengkap untuk jadi pelakon yg berjaya...=)

sebagai peminat Neelofa, KIC berpuas hati dengan lakonan pertama Lofa ni..
hope Neelofa akan lebih berusaha mengasah bakat dalan dunia perfileman negara.. =)
tetap sokong Lofa... =)
moga Filem Azura 2012 ni berjaya.. 


P/s: Share lah entri ni dengan kawan2 korang pulak. Hanya klik button kat bawah ni..Sharing is caring..TQ

2 comments:

Gary Asip said...

beliau memang kiut... keh3...

pulsowanie said...

cantiknya...tapi tak suka la kat shahz jazle tu...alalalla

sambut Maulidur Rasul sana sini tapi bila Valentine Day berkepit dengan pakwemakwe sana sini..apekebende?
http://pulsowanie.blogspot.com/2012/02/sambut-maulidur-rasul-tapi-sambut.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...