Saturday, February 11, 2012

Kad Jemputan Kahwin Ana Raffali

assalamualaikum u ol..




baru2 ni KIC ade post tentang berita gembira dari Ana
bahawa dia telah bertudung sejak Maulidur Rasul hari tu..
Alhamdulillah..gembira KIC mendengar nye..
kalau korang nak tengok gambar Ana bertudung korang klik SINI..

mengenai perkahwinan Ana Raffali yang bakal berlangsung pada 25 Februari,
2 hari selepas majlis Yusry & Lisa surihani, 
Kad jemputan pun telah pun diedarkan kepada rakan2 Ana..
simple je kad kahwin Ana ni..
tapi sangat sweet..
nampak keislaman dari kad jemputan kahwin penyanyi yang semakin popular ni..

dengar khabarnya Ana Raffali tak bersanding..
hanya buat yang wajib je..
lepas nikah tu ade lah kenduri sikit di perkarangan masjid..
elok lah tu..kahwin pun bukan nak menunjuk2 kan..
majlis Ana akan berlangsung di Masjid Al-Hidayah, Taman Melawati , KL..
dimulakan dengan acara bertunang dan sejam kemudian majlis akad nikah..
apa2 pun KIC ucapkan tahniah kepada Ana & Naim..
moga majlis mereka nanti berjalan dengan lancar..
sama2 lah kita doakan..





P/s: Share lah entri ni dengan kawan2 korang pulak. Hanya klik button kat bawah ni..Sharing is caring..TQ


2 comments:

shiema sufian said...

nampak unsur islamik di situ. Alhamdulillah.

maszull said...

assalamualaikum...wah makin ramai artis nak berkahwinkan seronoknya...:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...