Friday, February 3, 2012

Lisa Surihani Artis Paling Popular Di Laman Sosial

assalamualaikum u ol..





siapa yang tak kenal Lisa Surihani..?
pasti semua kenal kan..
KIC rasa Lisa ni memang yang paling popular lah kat laman sosial..
korang tengok lah sendiri kat Facebook tu..
yang like page Lisa Surihani kat Facebook 
dah nak dekat 2 Juta orang dah..
seramai 1,910,973
fuhhhh...ramai gile kan..
tu masa KIC buat entry ni lah..
setiap masa ade je yang like page Lisa Surihani ni..
kat twitter pula yang follow twitter Lisa adalah seramai 513,375..
paling tinggi tu dari artis2 yang lain..
yang kedua paling tinggi Scha Al Yahya..
seramai 1,342,991 like Facebook Scha..
yang ketiga tertinggi adalah Zizan Raja Lawak..
seramai 1,322,501 yang like page Zizan..
diikuti dengan Aaron Aziz seramai 1,081,441..

apa2 pun kesimpulannya Lisa adalah artis yang paling popular di laman sosial..
tidak kira di Twitter atau pun Facebook..
KIC pun minat sangat dengan LIsa Surihani ni..
hope dia lebih berjaya dalam dunia hiburan ni.. =)
KIC doakan yang terbaik untuk Lisa..


P/s: Share lah entri ni dengan kawan2 korang pulak. Hanya klik button kat bawah ni..Sharing is caring..TQ


2 comments:

Teenager Housemaid said...

saya pun minat lisa surihani ni..teehee~

maszull said...

assalamualaikum...cantik org nyerkan..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...