Thursday, February 9, 2012

Farhan AF4 Bakal Tunang 12 Februari 2012

assalamualaikum u ol..




tahniah KIC ucapkan pada bintang Akademi Fantasia 4, Farhan
yang bakal melangsungkan pertunangan dengan pasangannya ahad ni..
Farhan telah memilih Ahmad Rashdan Suhaimi sebagai bakal suaminya..
persediaan pertunangan pun dah siap 80%..
tinggal tunggu hari langsung je..




sebelum ni pun siapa bakal tunangnya dah pun tersebar di laman2 blog..
mungkin ramai yang dah tahu siapa bakal tunangnya ni..
dan mungkin juga ada yang tak tahu..
pasangan ni pun dah 8 tahun..
berkenalan semasa majlis hari jadi Farhan lapan tahun lalu..
pasangan ni akan mengikat tali pertunangan selama setahun..
Tahniah sekali lagi KIC ucapkan kepada pasangan ni..=)





P/s: Share lah entri ni dengan kawan2 korang pulak. Hanya klik button kat bawah ni..Sharing is caring..TQ


1 comment:

Rozuan Ismail said...

tahniah farhan!! serius suka suara dia

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...