Wednesday, February 15, 2012

Uniknya Percintaan Shila Amzah & Sharnaaz Ahmad

assalamualaikum u ol..




seperti korang dah sedia maklum,
Shila Amzah & Sharnaaz sah bercinta..
sebelum ni pun KIC ada cerita tentang kemesraan pasangan ni..
tapi masa tu mereka belum lagi bercinta rasanya..
tapi kali ni mereka lebih kearah percintaan..
KIC suka tengok pasangan ni di Twitter..
sangat2 sweet merek bertwitter..
tapi ada lagi sweet dan unik dari tu..
nak tau ape...?




KIC tabik dengan pasangan ni sebab mereka tidak pernah keluar berdua..
kalau dating pun Shila & Sharnaaz akan ditemani keluarga Shila
sama ada ibu atau adik beradiknya..
sejak 2 bulan bercinta memang tak pernah keluar dating berdua..
fuhhhhh...respect lah kat korang berdua..
jom kita baca apa kata Sharnaaz tentang isu ini..




Sebelum mengenali Shila pun dia memang ditemani oleh ibunya ke mana sahaja dia pergi dan perkara itu tidak akan berubah hanya semata-mata dia bercinta dengan saya sekarang. Kalau kami nak berjumpa dia pasti akan ditemani oleh ibu atau adiknya dan saya tidak mempunyai masalah mengenai perkara itu.


Setakat ini tidak pernah timbul isu kami rasa tidak selesa dengan kehadiran ahli keluarga jika kami hendak ke mana-mana malah saya berasa selesa keluar 'dating' bersama-sama ibu dan ahli keluarganya yang lain kerana ia dapat mendekatkan hubungan kami.



Alhamdulillahlah bapa Shila menerima saya dengan baik tetapi sebagai seorang ketua keluarga saya faham bahawa dia (ND Lala) perlu meletakkan sedikit jurang dan tegas dalam melindungi anak gadisnya. Saya hormati prinsipnya dan menyedari batas-batas pergaulan yang perlu dijaga supaya tidak menimbulkan masalah di kemudian hari..





bagus lah kalau macam tu..
tak ramai yang sanggup buat macam ni..
apa2 pun KIC doakan moga Shila & Sharnaaz gembira selalu..
suka tengok korang.. sweet sangat..




P/s: Share lah entri ni dengan kawan2 korang pulak. Hanya klik button kat bawah ni..Sharing is caring..TQ


6 comments:

Lea Isnawi said...

erkk tapi posing mcm dh kawen je

ekk

maszull said...

assalamulaikum...so sweetnya...:)

hudahassan ^^ said...

Suka lah dyorang nih . huda dah lame minat Shila Amzah . Dari OIM ag .

Hope dyorang kekal :)

cik najihah said...

mmg nampak sweet.. nampak fake mcm certain artis yg suke berselindung tapi mcm too over :)

Anonymous said...

bwak teman masa dating pun still pegang2..apa yg nak respect

sufi maisa said...

i like ur cmment..tp ntah lah..depa kn dh bsar..haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...