Tuesday, February 7, 2012

Gambar | Anak Aziz M.Osman & Puteri Lily Lokman

assalamualaikum u ol..




hari tu masa pergi Gala Nite Filem Azura Kat One Utama..
ternampak kelibat isteri Aziz M.Osman bersama seorang bayi comel..
memang comel sangat..
cuma KIC tak berkesempatan nak ambil gambar baby comel tu..
anak Aziz M.Osman & Puteri Lily ni dah pun berumur 5 bulan 
dan diberi nama Puteri Nur Azahra..
yang best nya Puteri Nur Azahra ni dilahirkan pada hari kemerdekaan,
31 Ogos 2011..
so untuk nak kongsi dengan korang semua..
KIC pun cari lah gambar terbaru anak Aziz & Lily ni..
so terjumpa lah di Facebook Lily..







comel kan..?
geram KIC tengok..=)
tengok depan mata lagi comel tau....


P/s: Share lah entri ni dengan kawan2 korang pulak. Hanya klik button kat bawah ni..Sharing is caring..TQ


8 comments:

Innanie | Ariffin said...

alahai comelnya! geram tgk.
muka mak ni.... =)

gadis kepastian said...

comel n gebu ah...geram tgk..tp apakah daya anak org..haha nak kena tggu anak sendiri

maszull said...

assalamualaikum CT..comeiinya die...:)

Adzrien Shoppe said...

ololollooor... kawaiiiii..

Ayie Abas said...

semua baby comel...anak abg aziz ni pon tak kurang comelnya...lebih2 lagi bila dia senyum :)

erleena said...

petame kali tengok , siyes mcm aziz ! dy pnye mate haha

kayrul-shah said...

putih gebunya..geram sangat tengok

kejoralove said...

salam...

tersangat comey ...uuuucakk
sis kejora nk iumm cikit lehh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...