Tuesday, February 14, 2012

Penjelasan Ika Berkenaan Dakwaan Minum Arak

assalamualaikum u ol..


KIC tahu ni cerita ni pun dari blog2 hiburan yang lain..
ada dakwaan yang pelakon baru, Ika Nabila berkaraoke sambil minum arak..
siap ada gambar lagi..




tapi yang terbarunya, dia yang juga bekas pelajar Akademi Fantasia 6,
 menafikan dakwaan yang dia minum arak..
Ika menjelaskan bahawa air dalam gelas tersebuta bukanlah minuman beralkohol, 
tapi ianya adalah jus sparkling..
Ika juga menafikan sekerasnya dia adalah seorang minum arak 
apatah lagi mabuk dikhalayak ramai..
bersama dengan Ika juga adalah penyanyi,pelakon & pengacara, Mimi Haris..
Ika sendiri tidak tahu macam mana gambar tersebut boleh tersebar..
padahal ia hanya dipaparkan di profil mesej Blackberry (bbm) nya..
apa2 pun Ika ada buat penjelasan serba sedikit di dalam Twitternye..









moga penjelasan ni dapat menutup dakwaan2 sebelum ni..
moga segala yang berlaku ni dapat memberi pengajaran kepada Ika.. 


P/s: Share lah entri ni dengan kawan2 korang pulak. Hanya klik button kat bawah ni..Sharing is caring..TQ

2 comments:

cikpjaz said...

urmmm...
tu la artis malaysia,
kalau nk bergambar berwaspadalah sebelum kena..huhu

Mesyhta Beto said...

kalau dah artis, gambar sekecil2 pun boleh diperbesarkan, nway harap2 betullah bukan arak:)

Usha sini, hamster bawa penyakit

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...