Friday, February 17, 2012

Pelakon Dibelasah Suami Akibat Cemburu Buta

assalamualaikum u ol..




makin ramai pelakon dibelasah suami..
sebelum ni penyanyi Ani Mayuni dibelasah oleh suaminya..
kali ni pelakon Filem Diva pula..
Balkisyh Semundur Khan, 25 tahun atau lebih dikenali Kiss, dia ditampar, 
kepalanya dihentak pada almari dan dicekik suaminya 
berusia 28 tahun di rumah mereka..
semuanya disebabkan cemburu buta suaminya..
mungkin ramai tak mengenali pelakon ni..
dia pernah membintangi filem Diva dan pernah 
tercalon sebagai pelakon harapan wanita pada Festival Filem Malaysia ke-20..
dia juga pernah membintangi elora Di Hati Sara musim kedua..
pada malam tu jam 10.30 malam, dia bernasib baik sebab berjaya melarikan diri
dan melaporkan kejadian ini kepada pihak polis..
pada malam kejadian Kiss baru je balik dari pengambaran 
drama bertajuk Landasan Cinta yang akan ditayangkan pada 
25 Februari ini menerusi slot Samarinda di TV3..
menurut kata Kiss suaminya seorang yang cemburu buta dan gagal kawal kemarahan..
tapi bila tahu hal sebenar, suaminya kembali tenag dan mereka berbaik..

susah juga kan kalau cemburu buta ni..
tak pasal2 je kena makan penampar, sepak terajang..




P/s: Share lah entri ni dengan kawan2 korang pulak. Hanya klik button kat bawah ni..Sharing is caring..TQ


3 comments:

asiah_najihah said...

uish takutnye..

pena rozie said...

Zaman Cemburu buta PR dah berlalu....

hawiz said...

pehh...bahaya tol klocmtu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...