Sunday, February 12, 2012

Shah Jazle (Shahrizal) Belum Putus Dengan Miera Liyana

assalamualaikum u ol..




sebelum ni banyak blog2 hiburan mengeluarkan kenyataan tentang
hubungan antara Shahrizal & Miera Liyana telah berkubur..
KIC pun pernah buat entri tentang hal ni..
korang baca kat SINI..
sebab mengikut dari ceritanya memang ada yang cakap mereka ni dah putus..
tapi bila KIC baca segala apa yang ditulis oleh pelakon utama filem Azura ni di twitternye,
dia masih lagi memujuk Miera Liyana..
tapi buat masa ni Miera Liyana hanya diam membisu..
KIC pun susah nak cakap pasal hal ni sebab tak ade kesahihan
dari kedua2 pihak..
tapi paling terbaru pengakuan dari Shahrizal yg semua tu hanyalah gosip je..
mungkin Shah masih sayangkan Miera Liyana..
apa2 pun kita doakan lah yang terbaik untuk mereka berdua..





P/s: Share lah entri ni dengan kawan2 korang pulak. Hanya klik button kat bawah ni..Sharing is caring..TQ


3 comments:

hawiz said...

mesranyer pic

kartikel.com said...

la, aritu kata dah putus..

Syahrulzaman Ahmad said...

alahai..baru nak masuk jarum..hahah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...