Sunday, February 5, 2012

Tayangan Istimewa Perkahwinan Lisa Surihani & Yusry KRU Di Astro Ria

assalamualaikum u ol..




Lisa & Yusry sedang menghitung hari bahagia..
masing2 tengah sibuk menyiapkan persiapan perkahwinan mereka yang
akan berlangsung tak lama lagi..
sekarang pun dah masuk bulan Februari..
jadi tinggal beberapa hari sahaja lagi
majlis perkahwinan artis popular ni akan berlangsung..
Lisa dan Yusry telah memilih tarikh 23 Feb ni untuk diijabkabulkan..
kiranya Wedding of The Year juga lah ye..
sebabnya majlis pasangan ni mendapat tayangan eksklusif dari Astro  
pada 25 Feb dan 3 Mac nanti di Astro Ria..
pasangan ni juga telah menghiasi cover untuk Astro View bulan Februari ni..
sweet kan Lisa & Yusry ni.. =)
so nantikan lah tayangan eksklusif tu nanti ye..
mesti gempak.. =)


P/s: Share lah entri ni dengan kawan2 korang pulak. Hanya klik button kat bawah ni..Sharing is caring..TQ

3 comments:

Cahaya Khaseh said...

best tgk diorg..lisa sgt2 sweet..tahniah utk diorg..nk share kat belog ck blh??hhehe..

KIC said...

blh je CK.. =)

Cahaya Khaseh said...

tengs KIC..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...