Tuesday, February 14, 2012

Gambar Sekitar Majlis Resepsi Ally Iskandar & Farah Lee

assalamualaikum u ol..




majlis ni telah oun berlangsung 6 Februari lepas..
KIC terlambat nak upload gambar2 majlis resepsi pasangan ni..
tapi hari ni KIC nak kongsi dengan korang sekitar majlis persandingan Ally & juga Farah..
memang sweet lah pasangan ni..
sama cantik & sama padan..
bagai pinang dibelah dua..
memilih persalinan berwarna hitam,
pasangan ni melangsungkan persandingan di Kuala Terengganu Golf Club..
gambar2 ni KIC dapat dari jurugambar rasmi pasangan ni, Ministry of Moment..
sangat2 profesional dan cantik gambar Ally & Farah ni..





































P/s: Share lah entri ni dengan kawan2 korang pulak. Hanya klik button kat bawah ni..Sharing is caring..TQ


2 comments:

Cahaya Khaseh said...

sekali tgk farah lee ni dh mcm shira y b'lakon dlm iter janji diana tu..kn2???

Mia Zara said...

yup rupa farah hmpir sama ngn syira iskndar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...