Saturday, February 11, 2012

Gambar Anak Serina Redzuawan - Isabella Safiyya

assalamualaikum u ol..


sebelum ni KIC ade post tentang kelahiran anak kedua Serina, 
Isabella Safiyya yang juga cucu kepada Chef Wan..
mase tu KIC tak dapat banyak gambar..
so hari ni KIC jumpa gambar terbaru baby Serina ni yang sangat comel..
geram sangat KIC tengok..
untung Serina dapat baby girl yang comel ni..
nak tahu lebih tentang baby comel ni, klik SINI..
jom kita sama2 layan gambar Isabella... =)









P/s: Share lah entri ni dengan kawan2 korang pulak. Hanya klik button kat bawah ni..Sharing is caring..TQ


4 comments:

KuNanGKuNanG said...

sangat comel..badan pun sedap...:)

maszull said...

assalamualaikum...cutenya anak die mcm rupa bapanya...:)

kartikel.com said...

ok, comel..

kakchik@ella said...

comel. pastu nama dia pun sedap.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...